Linka pomoci

LINKA POMOCI

S problémy, které vám přináší hazardní hraní, nebo nezvládnuté hazardní hraní vašich blízkých, vám může pomoci naše linka. Podstatné ale je, že pokud si osoba která má problém  s hazarní hrou svůj problém neuvědomí, jsou jakékoliv pokusy o pomoc marné.

Pro rodiče nebo partnery je těžké si přiznat, že jejich dítě nebo partner  hazardní hraní nezvládá, je problémový nebo patologický hráč. Určitě nepomůže, pokud problémy vzniklé hazardní hrou řešíte za ně. Kdo jednou spadl do pasti nezvládnutelného hazardního hraní, ten se z této pasti musí sám vyhrabat. My mu můžeme ukázat cestu, jak to udělat.

 

volejte na: 702 903 750

pokud na váš telefon nebude nikdo reagovat, zavoláme vám zpět nejpozději za šest hodin

pište na: info@neprohrajzivot.cz

odpovíme nejpozději za 24 hodin

Eva, 53 let:

Dcera zůstala sama s dětma a dluhama. Já jí říkala ať mu nevěří, když sliboval že nebude hrát. Kdybych jí tak mohla aspoň nějak pomoct, naháněj jí exekutoři, přijde i o ten byt co od nás dostala. Na něm už si nic nevezme, alimenty neplatí, čekáme až ho zavřou.


Matyáš, 31 let:

(Abstinuje od hazardní hry a alkoholu jeden rok po ústavní léčbě, pravidelně dochází na skupinu Anonymních gamblerů a jednou měsíčně k psycholožce.) Pamatuji si, že když jsem jel někam na školení, mé peníze  na zaplacení pobytu v hotelu zmizely v automatech hned první noc. Pak jsem si různě půjčoval, lhal že mám nějak zablokovanou kartu, dokonce jsem i několik lidí okradl. Teď jsem jel na týdenní školení, zaplatil vše hned první den při příjezdu a mohl se na všechno pořádně soustředit.