Kontakty

Zeptejte se na cokoliv, co souvisí s hazardním hraním a léčbou patologického hráčství!

email:  info@neprohrajzivot.cz

telefon: 702 903 750

V zelených a červených rámečcích se zobrazují pravdivé anonymizované příběhy patologických hráčů a jejich blízkých. Obměňují se při novém otevření stránek (stačí zmáčknout F5).

Jonáš

Už nevím, co mám dělat, mám spoustu půjček, nedokážu  je splácet, všechno prohraju. Vždy mi nabídnou, že si za pět tisíc můžu odložit splátku o měsíc, ale mám jich několik. Když jsem chtěl zrušit účet u Tipsportu, tak mi to po telefonu rozmlouvali a nabídli my vysoký bonus na další sázky.


Josef, 71 let:

Když mi umřela manželka se kterou jsem byl čtyřicet let, zažíval jsem hrozný pocit prázdnoty a osamění. Několikrát jsem  zašel na pivo do herny, bylo tam velmi levné.  Nejdřív  jsem jenom pozoroval, jak lidi hrajou automaty, pak jsem to taky zkusil a začalo mne to bavit. Dal jsem si pár piv, hrál automaty a na všechno zapomenul, bylo mi dobře. Jenže po několika měsících se mi nedařilo odejít z herny, i když jsem něco vyhrál. Za rok jsem byl na ulici, úspory na stáří pryč a jen dluhy. Zachránila mne dcera, odvezla mě do Bohnic, teď jsem půl roku po léčbě, platí mi podnájem, než se z toho dostanu.